A DESIGN

TO FACE TIME

This family was in desperate need of more space and a better flow through their lower level. We expanded the breakfast nook by 4 feet and installed new windows for added light. We ripped up the tiling and replaced it with an indoor/outdoor tile. This provided the couple with durable, slip-resistant flooring for their every growing family.

Screenshot_20210804-112807_Chrome_edited.jpg

Before

Rob and addition .png
addition 3.png
addition 2.jpeg
Addition .jpeg
addition 4.jpeg

We finished the space with a custom table made in our shop! The couple had conflicting ideas about which table to decorate the space with, so we took his want for height and her want for glass to create this timeless piece. Now the family has a lavish breakfast nook to stand the test of time.

20210825_131007.jpg

After